Din värld är vår inspiration

Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos oss föds idéer, lösningar förädlas, utvecklas och konstrueras. Kvalitet, nytta och effekt är slutmålen. Antingen det handlar om inredningar för lager, arkiv, butik eller andra utrymmen. Välj fritt mellan standard- eller skräddasydda lösningar hos oss är det mesta möjligt, allt sker i vår egen regi. Egen tillverkning via tekniskt avancerad maskinpark och driven personal, i en och samma byggnad. Därför har vi unik kontroll över samtliga moment.

Exponera, förvara, producera

Vi kan säkerställa hög kvalitet lika väl som snabbhet och precision i leverans. Din initiala medverkan är också viktig. Det är du som kan din marknad och dina målgrupper. Du stoppar in din värld, dina mål, dina krav. Vi tillför det vi är bäst på; formgivning, materialval, konstruktion, tillverkning, leverans. En slags ömsesidig inspiration. Slutresultatet blir precis som det är tänkt, eller ännu bättre.

Sedan 2011 ägs Steelo av Lagercrantz Group, en koncern med verksamhet i sju länder och som sedan 2001 är börsnoterat på OMX Stockholm och Nasdaq.

 

Välkommen till vår skapande verkstad.

 

Vår process

process-steelo-2
Med utgångspunkt från
behov eller idé skapar vi
attraktiva designförslag.
Designen förädlas till
en färdig konstruktions-
lösning
Effektivt produktions-
flöde med all tillverkning
samlat under vårt eget tak.
Kundanpassade logistik-
lösningar med allt från
emballage till leverans.
Installation på plats
hos slutkund.

det_fungerar